torstai 8. joulukuuta 2011

Mamu-Suomi -blogin tarkoitus

Maahanmuutto on jossain tapauksessa hyvä asia. Esimerkiksi ahkerat intialaiset tai vaikkapa ihan töihin tulevat virolaiset ja niin edelleen ovat hyvä lisä Suomeen, vaikka ei heitäkään laivalasteittain tarvittaisi.

Mutta entäpä nämä sosiaalihuollon varassa elävät "eläimet" eli puskissa kyttäävät joukkoraiskaajat, "kirjastokansalaiset" sun muut eläkeläiset?

Ei kiitos, joku raja!

Maksetaan ensin ne rahat Suomen köyhille, sotaveteraaneille sekä muuten vähäosaisille ja aletaan sitten miettimään, että miksi meidän pitäisi auttaa jotain afrikkalaisia sotien uhreja ja muita täällä Suomessa, kun sen voi tehdä siellä sota-alueellakin.

Ja totta kai oikeita kidutettuja pakolaisia ja muita voidaan ottaa tarvittaessa Suomeenkin, mutta hei ei kiitos niitä tuhannen euron vaatteissa maleksivia somalinuorukaisia, joiden ainoa tehtävä vaikuttaa olevan hakkaaminen ja raiskaaminen...

Kirjastoväestä nyt puhumattakaan.

Mamu-Suomi -blogiin kerätään faktoja Sarvikuonojen maamme poliittisista itsemurhista ja rikostilastojen kärjessä keikkuvien maahanmuuttajien rikoksista Suomea ja suomalaisia vastaan. Toki välillä joitain mielipidekirjoituksiakin voi löytyä, mutta nekin tulevat perustumaan aina vain faktaan eli siihen mukavaan asiaan, jonka mamuhyysärit ovat unohtaneet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti