torstai 8. joulukuuta 2011

Somalielukka raiskasi naisen törkeästi Kontulassa Helsingissä [1994]

Nainen raiskattiin Kontulan metsikössä

Helsinkiläinen nainen raiskattiin keskiviikkoiltana Kontulan ostoskeskuksen lähellä olevassa metsikössä kymmenen ja puoli yhdentoista välisenä aikana. Nainen oli matkalla Kontulan metroasemalle. Metsikössä naisen seuraan ilmaantui kolme miestä, joista yksi mustaihoinen ulkomaalainen ja kaksi suomalaista. 



Mustaihoinen mies oli ottanut naista takaa kiinni hartioista ja kaatanut tämän maahan. Hän oli hakannut naista kasvoihin, kuristanut kurkusta ja raiskannut tämän. 


Kaksi muuta miestä seurasi tapahtumaa sivummalta osallistumatta siihen. Nainen oli huitonut ohikulkeville ja yrittänyt pysäyttää heitä. Eräs mies oli havainnut naisen Kontulankaaren ja Kaarikujan risteyksessä ja hälyttänyt paikalle poliisit. 


Mustaihoinen mies oli noin 40-vuotias, 170-senttinen ja kiharatukkainen. Hänellä oli yllään ruskea pikkutakki. 


Helsingin Sanomat


Somalimies pidätetty Kontulan raiskauksesta Tuomio voimassa edellisestä raiskauksesta

Helsingin rikospoliisi on pidättänyt Helsingissä asuvan somalin epäiltynä 5. lokakuuta Kontulassa tapahtuneeseen väkisinmakaamiseen. Mies pahoinpiteli naista muun muassa lyömällä ja kuristamalla.



Vuonna 1958 syntynyt, Itä-Helsingissä asuva somalimies tuomittiin viime vuonna vastaavanlaisesta raiskauksesta vuodeksi ja kahdeksaksi kuukaudeksi ehdolliseen vankeuteen. Hän on siis koetusajalla. 


Helsingin Sanomat


MAMU-SUOMI KOMMENTTI: Mukavaa, että ahkera Somalimies päästettiin koeajalle uusia raiskauksia suorittamaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti