torstai 8. joulukuuta 2011

Turussa raiskatun 10-vuotiaan tytön rikospaikka pakolaiskeskuksen läheisyydessä, poliisi kiistää yhteyden [2007]

10-vuotiaan tytön raiskauksesta Turun Pansiossa epäilty mies on vangittu.


Turun käräjäoikeus määräsi 24-vuotiaan, Turussa asuvan ulkomaalaismiehen telkien taakse törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä epäiltynä. Vangitsemiskäsittely oli salainen.


Tyttö joutui vakavan seksuaalirikoksen uhriksi viime tiistaina noin kello 19:n aikaan. Tytön kimppuun hyökättiin, kun hän oli oikaisemassa kotiinsa Metallikadun ja Ahjokadun risteyksessä sijaitsevan metsäkaistaleen läpi johtavaa polkua.


Tyttö toimitettiin heti samana iltana sairaalaan tutkittavaksi ja hoitoon. Poliisi otti miehen kiinni pian teon jälkeen.


Vangittu mies on normaalivartaloinen. Hänellä on tummahko, eteläeurooppalainen ihonväri. Miehellä on tumma, pitkähkö, suora tukka ja silmälasit. Mies oli tapahtumahetkellä pukeutunut sinisiin farmareihin, joissa on jotakin vaaleaa, ja vihreään takkiin, jossa on vähän mustaa.


Turun poliisi pyytää edelleen havaintoja miehen liikkeistä ja hänen käyttämästään valkoisesta Mitsubishi Carisma -henkilöautosta rikospaikan lähistöllä kello 18.00-19.30. Havainnoista voi ilmoittaa Turun poliisille numeroon 02-281 5150 tai sähköpostilla osoitteeseen palaute@turku.poliisi.fi.


Rikos on saanut liikkeelle huhuja, jotka poliisi haluaa kumota.


- Rikospaikan lähistöllä sijaitsevan pakolaiskeskuksen asukkailla ei ole osuutta tapahtuneeseen, vaikka vangittu sattuu olemaan ulkomaalainen, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Veikko Koiranen korostaa.


Syyte miestä vastaan on nostettava kesäkuun alkuun mennessä.


Turun Sanomat


MAMU-SUOMI KOMMENTTI: Kumota ja kiistäähän voi aina mitä vain, mutta tyhmä se on joka uskoo Sarvikuonojen maan rasismikortiln avulla suvaitsevaisuudelle valjastettuja virkamiehiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti