torstai 8. joulukuuta 2011

Oulun saksiraiskaus, mamujen hirmuteko ja rikos suomalaisuutta vastaan [2005]

Julman raiskauksen tuomiot ennallaan


OULU 5.5.2006 
Rovaniemen hovioikeus on pitänyt ennallaan oululaisnaisen julmasta raiskauksesta langetetut tuomiot. Oulun käräjäoikeus tuomitsi viime vuoden marraskuussa kolme oululaista [maahanmuuttajaa, Mamu-Suomi -blogin toim. huom.] miestä vankeuteen törkeästä raiskauksesta. Michael Andrew Lofo, 39,  ja Gak Willyang Mogdam, 26, saivat törkeästä raiskauksesta ja varkaudesta neljän vuoden ja kolmen kuukauden vankeusrangaistuksen. Muawia Abuzaid Tutu Atiya, 19, tuomittiin kahden vuoden ja kahdeksan kuukauden vankeusrangaistukseen törkeästä raiskauksesta ja kätkemisrikoksesta.


Lisäksi Oulun käräjäoikeus velvoitti kolmikon maksamaan yhteisvastuullisesti oululaisnaiselle vahingonkorvauksia muun muassa kivusta ja särystä yhteensä 18 750 euroa.
Muutosta Oulun käräjäoikeuden ratkaisuun olivat hakeneet tuomitut.

Mieskolmikko raiskasi noin 30-vuotiaan oululaisnaisen viime vuoden kesäkuussa Oulussa. Nainen huomasi ravintolaillan päätteeksi olevansa vieraassa asunnossa, jossa hänet raiskattiin useaan kertaan. Oulun käräjäoikeuden mielestä teko oli erityisen julma ja nöyryyttävä. Teon yhteydessä käytettiin saksia.

Hovioikeus antoi päätöksestään julkisen selosteen. Jutun oikeudenkäyntiaineisto määrättiin pidettäväksi salassa 25 vuotta.

Kaleva


MAMU-SUOMI KOMMENTTI: Mitä suomalaisia eli oululaisia nämä ali-ihmiset oikein olivat? Mistä tulee käsky toimittajalle kirjoittaa tuollaista disinformaatiota? Okei, jos heillä on Suomen passi, niin mitä sitten? Oliko edes? Nimi jo ratkaisee, että tuollaisista paskiaisista ei suomalaiseksi ole!

Entä mitä ihmettä tällaiset paskat saavat valittaa mihinkään? Postimerkki perseeseen ja ulos maasta vain kotimaahansa Sudaniin tuomittavaksi! Paras olisi tietysti kuolemantuomio, mutta eihän Suomessa väkivaltarikollisille nassukoille sellaista voi... Ja jos Suomessa olisikin kuolemantuomio, niin todennäköisesti talousrikolliset ja herjaajat saisivat sellaisia.

Tässä vielä lisätietoa tapahtuneesta brutaalista raiskauksesta, jota ei tietenkään mediassa voinut julkaista:

"Miehet olivat afrikkalaisia. He leikkasivat saksilla naisen vaginan ja peräaukon välisen lihan, jotta tämä menettäisi kyvyn pidättää ulosteitaan. Tämä on tapana Afrikassa. Näin he pystyvät häpäisemään naisen, ja merkitsemään hänet haisevaksi hylkiöksi joka ei enää kelpaa kenellekään (eikä tule vahingossa raiskatuksi uudelleen)." 
Tuollaisen teon jälkeen raiskaajat kaiken huipuksi saivat nassakat 2-3 vuotta pyttyä. Saivatkohan muuten suurimman osan siitä kätkemisrikoksesta?


Kaksi ali-ihmistä ilmeisesti karkoitettiin kotimaahansa suoraltaan, entä kolmas? Saattahan ne toki joku hyysäri olla nurkkiinsakin pelastanut ja veronmaksajien rahoilla maksatettu identiteetin salaaminen?


Tätä on Sarvikuonojen maassa asuminen ja niin erikoiselta ja koomiselta kuin se tuntuukin, niin Sudan ei ole Sarvikuonojen maa, vaan Suomi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti