torstai 8. joulukuuta 2011

Väkivaltaiset ali-ihmisryöstäjät, jotka eivät olleetkaan suomalaisia [2007]

Helsingin käräjäoikeus on langettanut helsinkiläiselle Jamanur Hassan Dahirille, 23, ja espoolaiselle Astrit Miftarille, 25, kuuden ja puolen vuoden ehdottomat vankeustuomiot muun muassa törkeistä ryöstöistä.

Rikokset tapahtuivat syyskuussa 2005. Ensimmäinen niistä sai alkunsa aamuöisellä Mannerheimintiellä, jonka jalkakäytävää pitkin eräs mies oli palaamassa ravintolasta.

Dahir ja Miftari pakottivat miehen ampuma-aseella ja veitsellä uhaten autoonsa. Kaksikko pahoinpiteli uhria lyömällä häntä kyynärpäällä päähän ja kylkeen sekä anasti hänen omaisuuttaan.

Kolmituntinen vapaudenriisto päättyi Lauttasaaren rantaan. Siellä uhri vedettiin ulos autosta ja häntä potkaistiin kylkeen. Ryöstäjät kaasuttivat pois paikalta.


Heidän rangaistuksiaan kovensi se, että molemmat oli aiemmin tuomittu yli kymmenestä ryöstöstä tai sen yrityksestä.



Helsingin Sanomat

MAMU-SUOMI KOMMENTTI: Niinpä niin... Jos nämäkin sankarit olisi heti ensimmäiseksi viety Frederikin-postitoimistoon, niin viaton suomalainen olisi säästynyt ali-ihmismäiseltä agressiolta. Toinen vaihtoehto olisi tietysti viedä väkivaltarikolliset suoraan saunan taakse. Ihme vain, että väkivaltarikolliset ja päättäjät vastustavat sellaista, vaikka kansan syvät rivit kannattaisivatkin. Se on sitä mamudemokratiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti